El president de la Generalitat, Artur Mas, en una visita a Girona en motiu de l'acte de proclamació del candidat de CiU a l'alcaldia, Carles Puigdemont, no va admetre preguntes per part dels periodistes gironins que es van limitar a recollir les paraules que aquest va pronunciar durant el seu parlament i que anaven dedicades, en principi, a l'alcaldable i al "canvi" que CiU busca per a la ciutat de Girona.

Els motius esgrimits sobre la negativa a poder preguntar al president, abans o després del discurs, eren evitar que la notícia no fos altra que l'acte pel qual Artur Mas havia anat a Girona, segons el gabinet de comunicació de Mas. Amb tot, la intervenció del president va incloure referències a un tema que no tenia res a veure amb l'acte de proclamació de Carles Puigdemont. En aquest sentit, Mas, que no podia ser preguntat pels periodistes, sí que va voler que aquests coneixessin la seva opinió sobre les crítiques de l'oposició a la cimera per a la Reactivació Econòmica celebrada divendres al Palau de Pedralbes i als quals va acusar de voler enderrocar-lo.

D'altra banda, el director general de Transports, Ricard Font, que també era present en l'acte d'ahir, va declinar fer declaracions a la premsa amb relació a si havia mantigut converses amb els representats del "clan d'empreses", després que el seu nom sortís en les converses telefòniques intervingudes i incloses en el sumari del cas.