A les 7 de la tarda a la Sala d'Actes de la Fundació Universitat de Girona (plaça Jordi de Sant Jordi, 1), i en el marc del pla "Innovació i formació", es presentarà la Guía del Autoestopista Salutogénico: camino salutogénico hacia la promoción de la salud, un llibre de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, editat pel segell editorial Documenta Universitaria. Intervindran a la presentació Joaquim Maria Puigvert, vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura de la UdG, Dolors Juvinyà, directora de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG i Bengt Lindström, autor del llibre.

Primera sessió d'exercicis amb monitor del Parc Urbà de Salut de la zona esportiva. És una sessió oberta a totes les persones més grans de 16 anys, a les quals van destinades els parcs urbans de salut. Cada mes es programarà una sessió amb monitor en cadascun dels dos parcs que hi ha a la Bisbal, a la zona esportiva i a Torre Maria i les dates s'anunciaran oportunament a www.labisbal.cat

A 2/4 de 9 del vespre al cinema Truffaut de Girona, en el marc del 8è Seminari sobre els antecedents i orígens del cinema, s'ha programat la projecció de films de l'arxiu de la Filmoteca de Catalunya restaurats recentment relacionats amb la temàtica del seminari. La projecció estarà acompanyada amb música de piano en directe a càrrec del mestre Joan Pineda.

A 2/4 de 8 del vespre s'inaugura a la Sala Oberta del Museu Comarcal de la Garrotxa la desena edició de l'exposició El fons del Museu, un any d'ingressos, organitzada pel Museu Comarcal de la Garrotxa i l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot. Un any més, aquesta exposició pretén donar a conèixer al públic el fons més recent del Museu, ?fruit de les donacions, dels dipòsits i de les adquisicions d'obres que s'han efectuat en el decurs del darrer any.

A les 7 de la tarda a la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona, Marie-Elisabeth Hecker (violoncel) i Juho Pohnjonen (piano) ofereixen un recital en homenatge al gran mestre de la música catalana. L'any 2011 se celebren el quarantè i el cinquantè aniversari, respectivament, de dues fites fonamentals en la vida de Pau Casals: el seu discurs a les Nacions Unides i el concert a la Casa Blanca davant el president Kennedy.

A les 8 del vespre a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona, el cantautor gironí Eduard Canimas presenta el seu darrer treball d'estudi, Sagrat cor. Un àlbum en el qual, el músic descobreix quelcom tan senzill, tan bàsic i tan visitat al llarg de la història de la música popular com és l'amor. I, per fer-ho, embolcalla la seva música d'una delicada textura acústica.