Avui dilluns, 24 de desembre , a les 5 de la tarda i abans de la nit de Nadal, Palamós celebra la tradicional festa del caga tió a la plaça de la Vila. Tota una festa per als més petits abans de cagar el tió a casa. L'acte comptarà amb la participació dels Fefe i Cia, que han preparat un espectacle d'animació infantil que acompanyarà la cerimònia.

A 2/4 d'11 del matí obrirà les seves portes la 28a edició del Parc Infantil de Nadal de Girona, Lleuresport, que per ser el primer dia tindrà l'accés gratuït. El saló de la infància i la joventut de Nadal, el Lleuresport, va néixer l'any 1985 amb l'objectiu d'oferir a la ciutat de Girona un servei per a les famílies durant el període de vacances escolars. Amb els anys, el nombre d'activitats destinades a la mainada i als adolescents s'ha anat estenent . Enguany estarà obert, a més d'avui, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre del 2012 i 2, 3 i 4 de gener del 2013. L'horari serà de 2/4 d'11 del matí a les 2 del migdia, i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.

En la seva primera edició la cursa va comptar amb la participació de 353 corredors que van recórrer cinc quilòmetres pels carrers de la població. El que només havia de ser una cursa solidària i benèfica per recaptar una ajuda econòmica en la lluita contra el càncer es va acabar convertint en un veritable fenomen per l'èxit econòmic i popular aconseguit. Per aquest motiu, enguany el municipi de la Jonquera celebra la segona edició de la cursa solidària. La sortida serà a les 10 del matí davant de l'estanc del carrer Major, i les inscripcions es podran formalitzar entre les 8 del matí i 2/4 de 10, al punt d'arribada (el café bar La Societat). El recorregut serà de 5 quilòmetres.

A les 7 de la tarda al Teatre de Lloret, concert extraordinari de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE) amb valsos i polques, masurques i sardanes que permeten a l'OCE lluir el talent acumulat en els seus 23 anys de trajectòria.

Abans d'acabar l'any l'Orquestra de Cadaqués, dirigida pel mestre Miquel Ortega, ens presenta un concert especialment pensat per al Cap d'Any, les polques, els valsos, els duets i les romances més conegudes d'aquest gènere ompliran l'Auditori de Girona en una vetllada única. Integrada per músics nacionals i internacionals que toquen en les millors formacions europees, l'Orquestra de Cadaqués acomiadarà musicalment l'any. Serà a partir de les 9 de la nit a la Sala Montsalvatge.

Entre 2/4 de 8 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre a la Sala 2 de la Mirona, es portarà a terme una classe gratuïta de Lindy Hop. Just després, concert i ballada per posar en pràctica tot el que s'ha après, de la mà del grup Hop's Trio. Dins del Girona Christmas Swing.