La rectora de la Universitat de Girona, Anna M. Geli, i tots els degans, deganes i director dels centres docents propis, presentaran, en roda de premsa, el detall de la programació del proper curs i les novetats més destacades, amb especial atenció a les dobles titulacions.

A tots ens agrada l'arribada del bon temps, però, a part de fer aperitius a les terrasses dels bars, estaria bé que aprofitessis tot el temps lliure que tindràs! No saps què fer? Doncs vine a aquesta xerrada informativa i estaràs al dia d'algunes de les propostes més interessants per a joves que ofereixen alguns organismes i associacions. Serà e les 7 de la tarda a l'Espai Marfà, amb entrada lliure.

La Fundació Oncolliga ha programat una segona edició del Grup de suport a les dones malaltes de càncer de mama i ginecològic. Dijous, a les 3 de la tarda i al Mas Guàrdies, conferència sobre la sexualitat i la malaltia, a càrrec de la psicòloga Cristina Pallí. Les interessades a integrar-se en aquest Grup de suport a la dona s'han de posar en contacte amb la delegada d'Oncolliga a Palamós.

A les 7 de la tarda a la Sala Oberta d'Olot, inauguració de la mostra dedicada al desaparegut Miquel Plana amb una exposició antològica que repassa la trajectòria d'aquest artista olotí que ha destacat, sobretot, en la seva faceta de bibliòfil. Impressor de professió, Miquel Plana va crear llibres únics sempre utilitzant les tècniques d'impressió manual amb un treball delicat i minuciós al darrere.

Entre el dissabte 27 i el diumenge 28, Torroella de Montgrí acull la vuitena edició de la Fira Mediterrània, Mar Obert. Es tracta d'una cita que conjuga a la perfecció el paisatge, l'agricultura, la gastronomia i la cultura. Al llarg de dos dies, els carrers del poble s'ompliran de cercaviles, espectacles infantils pensats per transmetre valors com l'alimentació saludable, tallers artesanals i activitats divulgatives per a tota la família. Per consultar la programació completa, podeu visitar el web www.torroella-estartit.cat

Amparo Sánchez , D'Callaos, Microguagua, Costo Rico i La Banda del Panda configuren el cartell d'un nou festival multicultural que arrencarà a les 8 del vespre a la Sala 1 de La Mirona de Salt.