Aquests són uns exemples de tres petits ?nyaps, però molt simbòlics, que seguim veient. Segurament vostè, lector, en podrà descriure molts d'altres en els llocs pels quals es mou.

El primer: al cantó del restaurant Les Dunes de Pals, davant la platja, han deixat a mig fer una estrambòtica i zigzaguejant passarel·la de ciment per anar a uns ?banys que hi ha a l'altre cantó de l'aparcament. És demencial com ha quedat.

El segon: també està a mig fer des de fa mesos l'ampliació, absolutament innecessària, de la carretereta que porta a Fontanilles. Millor no haver fet res

Tercer exemple: sí que s'ha fet, però fa riure, l'asfaltatge que porta de la deixalleria de Pals fins a un corriol que serveix de drecera per anar a la mateixa platja de Pals. Són els cent metres d'asfalt més absurds del territori. De fet, hi ha qui els aprofita per fer-hi curses de tot tipus. S'hauria pogut arreglar de forma menys ridícula.

Mentrestant, aprofito per preguntar per què no s'impedeix d'una vegada que vagin turistes despistats pels camins només fets per anar en bici, caminar o per a ús agrícola. L'exemple més patidor: el camí que voreja el Ter des de la seva boca fins a Torroella. Un dia hi haurà algun accident i ens en penedirem tots.