La sala d'actes de la Cambra de Comerç acollirà a partir de la 1 del migdia l'acte de lliurament dels guardons als establiments antics que, aquest any, arriba a la seva XXXIV edició. El convidat d'honor serà el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

La tercera sessió del cicle sobre Smart Cities de Tribuna de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya tindrà com a convidat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que parlarà sobre les ciutats intel·ligents per a un futur sostenible. El cicle es tanca dijous amb la conferència de ?Vicente Guallart, cap de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona.

Avui s'acaba el termini per decidir sobre si es desallotja el bloc de Salt ocupat per la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca des de fa mesos. Després que el 16 d'octubre passat el Tribunals dels Drets Humans aturés momentàniament el procés ara totes les parts han d'aportar tota la informació sol·licitada i avui és l'últim dia.

Una de les formacions més sorprenents de l'actual escena musical europea es presenta a Girona. Des de la ciutat noruega de Bergen, aquesta banda, de nom gairebé impronunciable, presentarà a la sala Tourmix el seu darrer treball, Six months is a long time. Una explosió de ritmes caribenys, funk, rock i pop que, sens dubte, faran ballar tots els assistents.

La Fira Orígens, organitzada per l'empresa Pep Palau, von Arend & Associats, tindrà lloc del 9 i 10 de novembre al recinte firal d'Olot amb un horari d'obertura al públic d'entre les 10 h del matí i les 20 h de la tarda. Per un preu de 5 euros, s'entregaran 5 tiquets que es podran bescanviar per qualsevol dels productes exposats. El visitant trobarà des d'embotits artesans, dolços o olis i vinagres fins a làctics, verdures ecològiques, carns, bolets, cerveses i vins DO, entre molts d'altres.

Lloret de Mar viatjarà en el temps, per retornar als temps medievals. La màgia de les tradicions, els productes artesanals, els espectacles infantils o l'animació pels carrers cobren especial protagonisme en aquesta cita popular.