Les fogueres, la música i la gresca seran aquesta nit protagonistes a la major part de pobles de la demarcació de Girona amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan. La Nit del Foc, la Nit de les Bruixes o, simplement, la revetlla, és una nit plena de màgia per donar la benvinguda a l'estiu i en què no faltaran els petards.

La Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi de Girona acull aquest proper dimecres una conferència amb motiu del Dia Internacional de Suport a les Víctimes de la Tortura. Serà a partir de les 7 de la tarda i porta per títol "Violència sexual sobre les dones en el trajecte migratori" i anirà a càrrec de Sònia Herrera, periodista i especialista en estudis feministes, a més de membre de Cristianisme i Justícia.

La desena edició del PopArb, el festival que se celebra a Arbúcies, reunirà unes 25 actuacions en només dos dies, més una jornada musical prèvia que tindrà lloc a Can Torres com a aperitiu o com a festa de benvinguda. El cartell d'aquesta edició tan especial compta amb noms de prestigi com Animic, Cabo San Roque, Carlos Cros, Guillamino & the Control Z's, Joana Serrat, Lasers, Mazoni, Mishima, Raydibaum, Renaldo & Clara, The Free Fall Band, Barbacoa, Caïm Riba, Joan Colomo, L'Hereu Escampa, Manel, Me and the Bees, Miqui Puig i l'Agrupació Cicloturista, Pau Riba & Pascal Comelade, Refree, Sanjosex o Xavi Alías, entre d'altres.

El municipi de Sant Martí Vell celebra aquest proper cap de setmana a la plaça de l'Església la 7a edició de la Fira de Titelles. Una original proposta que farà gaudir petits i grans. La fira arrencarà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda, amb l'espectacle Cal Titella de la Cia. Galiot Teatre i seguirà amb un bon grapat d'espectacles, que s'acompanyaran d'un mercat artesanal i d'altres propostes d'oci.

El municipi de Sils celebra, el proper diumenge dia 29 de juny, la Marxa Contra el Càncer. Es tracta d'una cursa amb un recorregut de 8 km que sortirà a les 9.30h des del Pavelló Municipal d'Esports. El preu solidari és de 6 euros, i les inscripcions es podran fer el mateix dia, des de les 8 del matí. Tota la recaptació que s'obtingui amb aquesta marxa serà íntegrament per a la Fundació Oncolliga.