La Planeta de Girona serà l'escenari, a partir de les 8 del vespre, de la gran final del Torneig de dramatúrgia catalana que, per quart any consecutiu s'ha portat a terme en el marc del festival Temporada Alta. En aquest ring de les arts escèniques, es veuran avui les cares Daniela Feixas i Roger Peña. Un dels dos tocarà el cel. Un dels dos es proclamarà campió. La lluita comptarà amb l'arbitratge de la també dramaturga Cristina Clemente.

A les 7 de la tarda a la Casa de Cultura de Girona, acte d'inauguració de l'exposició "Dibuixant el nostre món". Aquesta mostra té per objectiu donar a conèixer alguns dels treballs que realitzen les persones que formen part del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Astrid 21. Al taller es treballa sobretot l'expressió plàstica, on el dibuix és l'element principal. A l'acte hi intervindran Xavier Soy, diputat provincial del partit judicial de Girona i alcalde de Bescanó; Pilar Albareda, presidenta de la Fundació Astrid 21 i Pau Cruz, participant del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Astrid 21 (ell i els seus 16 companys són els artistes que han dibuixat i pintat els quadres que es podran veure en l'exposició). La mostra restarà oberta fins al 19 de desembre.

A les 8 del vespre al Museu del Cinema, es projectarà "Master of the universe (Confessions d'un banquer)" de Marc Bauder. Un poderós banquer alemany ens dóna una inquietant visió de les seves emocions, motivacions i prediccions, mentre ens revela un univers paral·lel d'ingressos desorbitats i pressió despietada. El documental del mes també es projecta a l'Ateneu de Banyoles (21h).

Del 6 de desembre al 6 de gener de 2015, Olot celebra la Mostra de Pessebres. Aquest esdeveniment combinarà tradició i modernitat amb exposicions obra de pessebristes consagrats i d'estudiants de diferents modalitats plàstiques. En aquesta edició s'ha convidat a exposar a Olot l'Asociación de Belenistas de Jerez.

Del 6 al 14 de desembre, el municipi d'Espinelves, situat a la comarca d'Osona però pertanyent a la demarcació de Girona, celebra la 34 edició de la seva Fira de l'Avet. En aquesta fira es poden trobar una àmplia varietat d'avets de mides, colors i preus. A més, el municipi ofereix tot un seguit d'activitat per a tots els públics.