Són dies d'obligat confinament a casa. Quedar-nos al nostre domicili i evitar en la mesura del possible sortir al carrer és essencial. Per aquest motiu, BdeGust Beer ens ho posa fàcil perquè podem rebre a casa, sense cap esforç, una bona cervesa de màxima qualitat.

BdeGust Beer és una cervesa refrescant, amb un toc d'amargor equilibrat, suau i compromesa. S'elabora a Caldes de Malavella i són cerveses ecològiques fetes amb productes de proximitat. És una cervesa compromesa en la seva totalitat: amb la societat, el planeta i tots els habitants amb qui el compartim. A més, es tracta d'un projecte social ja que treballen amb persones en risc d'exclusió social i/o laboral elaborant cervesa ecològica, vegana i de KM-0, ja que cultiven el seu propi llúpol.

Si teniu ganes de «gaudir-la», com diu el seu mateix nom, l'empresa ha posat a disposició dels consumidors el seu email info@bdegust.beer, on reben comandes i les entreguen en 24-72 h.

BdeGust serveix als millors restaurants del país i ha obtingut reconeixement pel Basque Culinary Center. Si tens ganes de conèixer més en profunditat aquest projecte, aquest estiu, un cop superada l'alerta sanitària, podràs visitar la plantació de llúpol que tenen a Caldes i fer-hi un tast de cervesa. Mentrestant, podem aprofitar ara l'oportunitat que ens brinda i gaudir d'aquesta cervesa sense sortir de casa i rebre-la de manera còmoda i sense cap esforç.