Les millors postres per no engreixar-te: la xocolata

Només té 50 calories i està molt de moda

Les millors postres per no engreixar-te

Les millors postres per no engreixar-te / freepik

Mantenir-se en forma i tenir una salut de ferro és el més desitjat per a tothom. Aconseguir-ho, ja no és tan fàcil! Molts passen hores al gimnàs, fent peses, 'CrossFit', ioga, corrents, etc. A més, després consumeixen aliments molt sans com verdures, fruita i peix; però, què passa amb les postres? Sabies que el seu consum et pot fer perdre tot el que has aconseguit fins al moment? Et portem unes postres saludables i amb només 50 calories.

Aquestes postres les pots trobar a quasi tots els supermercats, tot i que, la moda per aquest, ha estat gràcies a les xarxes socials i a la seva viralització per les seves poques calories. Això ha fet que els supermercats hagin hagut d'augmentar les quantitats d'aquest producte perquè la seva demanda ha crescut considerablement.

El gust per la xocolata negra

Menjar xocolata negra pura és el teu millor aliat per a cuidar la salut. Si t'agrada menjar postres, has d'optar per aquest producte. Evita les barreges de xocolata amb llet o amb poc cacau. Has de mirar que la tauleta de xocolata o postres porti almenys un 80% de cacau pur i negre.

Menjar xocolata

Menjar xocolata / @ bublikhaus

Tot i que, el més aconsellable, segons els nutricionistes, és menjar la xocolata en tauleta. Una de les opcions per fer-ho més apetitós, és desfer-la al microones o bany maria i posar-la sobre les nostres postres saludables preferides, com poden ser les maduixes.

El sabor de la xocolata negra

La veritat és que és bastant amarg, però acostumar-s'hi és qüestió de temps. No t'has de menjar una tauleta sencera; amb unes porcions en tens suficient. I a més, només té 50 calories. 

Altres consells

Fes esport mentre menges saludablement. Caminar uns 15.000 passos al dia sol ser suficient per tenir una bona salut, segons l'OMS. Combinar esport i alimentació és clau per un benestar digestiu i emocional.