Accessoris per subjectar el mòbil n'hi ha molts. El mercat n'està ple. Però la immensa majoria són iguals: un pal per a selfies que abans o després acaba trencat o tirat en un calaix. Però afortunadament l'enginy patri ha arribat a l'auxili dels videoaficionats mòbils del món.

El Shoulderpod S2 és la millorada evolució d'un accessori per a mòbils que ja ens va sorprendre fa dos anys. Aquest suport és, avui en dia, un dels més versàtils i de millor qualitat que hi ha al món. La versatilitat comença per la possibilitat d'acoblar-hi qualsevol mòbil, sigui de la marca que sigui. A més, la nova nansa construïda en fusta i de més grandària fa que sigui extremadament còmode d'usar, fins i tot amb una sola mà.

El seu disseny permet muntar-lo sobre qualsevol trípode o monopeu, afegir-li més accessoris i fins i tot muntar un sistema modular del qual parlarem més endavant. Aquest sistema, dissenyat i creat a Barcelona, permet que l'enregistrament de vídeos amb el mòbil sigui molt més fluid i, tot i no ser un estabilitzador mecànic, millora considerablement la qualitat dels vídeos. Un dispositiu imprescindible per gravar vídeo amb el mòbil aquest estiu.