L'èxit de taquilla al Teatre Municipal de Roses durant el 2013 amb 23.500 espectadors ha portat a repetir la fórmula de la programació per aquest hivern oferint els principals èxits del panorama teatral català, propostes musicals, teatre familiar, un cicle de música clàssica i concerts. El pressupost és de 70.000 euros.

Del 26 de gener al 23 de maig s'han programat 19 espectacles amb obres de teatre com "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré" de Joe Pietro i Jimmy Roberts o concerts com el de Moncho amb "50 anys de boleros". Al costat de les obres i artistes de renom hi ha lloc per propostes més locals com l'artista de Roses Àngels Ortiz.

Pel que fa al preu dels espectacles, es mantenen les tarifes i com a novetat s'ofereix un abonament pack teatre a un preu de 65 euros i un de música clàssica a 30 euros. A més, continuant amb la política de preus, tots els espectacles organitzats directament per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament seran gratuïts per als menors de 16 anys que vagin acompanyats per un adult i per a les parelles lingüístiques. També hi haurà descomptes per a jubilats, els que tinguin carnet jove i usuaris de la biblioteca.