Renfe i Teisa han signat un conveni de col·laboració per comercialitzar un bitllet combinat de TAV i autobús per portar els viatgers de l'alta velocitat que arriben a l'estació de Vilafant fins al centre de Figueres. L'oferta s'ha batejat amb el nom 'Figueres Centre Vila' i neix amb la voluntat de fomentar el transport públic. Els clients compraran un únic bitllet que ja inclourà també el trajecte en autobús fins al centre de la capital de l'Alt Empordà. El preu del bitllet des de Madrid serà des de 35,50 euros, des de Saragossa a partir de 41 euros, des de Barcelona el preu Avant+bus és de 21,50 euros i el de Girona 8 euros. Estaran a la venda a partir de febrer al web de Renfe.

El director gerent de TEISA, Àlex Gilabert, i el director general de Renfe Viajeros, Alberto García, han signat el conveni de col·laboració per comercialitzar el bitllet combinat 'Figueres Centre Vila'. El nou producte inclou el bitllet en alta velocitat i el bitllet d'autobús de TEISA que comunica el centre de Figueres amb l'estació de Figueres-Vilafant. Els títols de transport es podran adquirir a partir de començaments de febrer a través del web de Renfe.

Aquesta oferta intermodal facilita que els viatgers que arriben a l'estació tinguin un autobús per anar directes al centre, ja que les dues empreses han coordinat preus i han convingut fer un bitllet únic amb preu tancat.

Per desplaçar-se fins al centre de Figueres els viatgers de Madrid podran fer-ho des de 35,50 euros i els de Saragossa des de 41 euros. Pels serveis Avant+autobús el preu des de Barcelona serà de 21,50 euros i de Girona de 8 euros.

Actualment hi ha 26 serveis diaris d'alta velocitat que donen servei a l'estació de Figueres-Vilafant i que estaran coordinats amb el servei de bus de Teisa per optimitzar el temps de viatge dels clients.