Quatre detinguts per trāfic de drogues a l´Alt Empordā

En dues actuacions policials a Figueres es va comissar droga valorada en 1.931 euros

25.01.2014 | 14:05
Quatre detinguts per trāfic de drogues a l´Alt Empordā
Quatre detinguts per trāfic de drogues a l´Alt Empordā

Els Mossos d'Esquadra de Figueres han detingut quatre homes a l'Alt Empordā per trāfic de drogues. En destaquen tres detinguts de 24 a 28 anys, de nacionalitat francesa. L'arrest es va fer el 18 de gener a Figueres quan dues patrulles de mossos de paisā van observar un vehicle amb quatre ocupants que circulava lentament i on els individus mantenien una actitud vigilant i nerviosa. Els agents van fer-los un seguiment discret i van comprovar que contactaven amb altres persones, amb les quals intercanviaven, de manera dissimulada, alguna cosa. En identificar-los, a tres d'ells se'ls va trobar 1.400 euros en bitllets fraccionats, 1.040 grams de marihuana i una dosi de cocaīna i heroīna.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents la droga comissada estaria valorada en uns 1.169 euros. Els detinguts van passar el 19 de gener a disposiciķ del jutjat d'instrucciķ en funcions de guārdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb cārrecs.

Trāfic al barri de la Marca de l'Ham

D'altra banda, el dia anterior, el 17 de gener, els Mossos van detenir un altre home a Figueres, de 27 anys, de nacionalitat francesa i veí de Perpinyā, també per trāfic de drogues. Va ser enxampat durant un dispositiu preventiu contra el trāfic de drogues que es feia per la zona del barri de la Marca de l'Ham de Figueres. Els agents van localitzar l'home que sortia del barri amb una bossa d'escombreries plena de plantes de marihuana.
Concretament, van localitzar diferents farcells embolicats en plāstic que contenien 698 grams de marihuana. Per aquest motiu, es va detenir a l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El preu de les substāncies intervingudes segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents seria d'uns 762 euros. El detingut va passar el 18 de gener a disposiciķ del jutjat d'instrucciķ en funcions de guārdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb cārrecs.

Enllaįos recomanats: Premis cinema