Agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van detenir dimarts una dona de nacionalitat francesa, de 28 anys i li van confiscar 5,8 quilos de marihuana que duia amagats en el seu vehicle.

Durant la matinada, membres la Secció Fiscal de la Guàrdia ?Civil, es trobaven realitzant un servei a la frontera quan van veure que un vehicle amb matrícula francesa que conduïa una dona. Els agents van fer aturar el vehicle i van ?identificar la seva única ocupant.

Un cop van haver verificat la identitat de la dona, van escorcollar l'automòbil. En aquell moment, van descobrir que a dins el maleter hi havia una maleta. En obrir-la van trobar-hi diverses bosses on es podia veure que hi havia una substància vegetal. Tot seguit, li van practicar el narcotest i aquest va donar positiu a la marihuana. Un cop comptabilitzada la substància estupefaent, aquesta va pesar 5,8 quilos.

Per tot això, els agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van procedir a detenir la dona, de nacionalitat francesa i de 28 anys. I també van instruir les diligències corresponents, que van ser lliurades amb juntament amb la detinguda i la droga confiscada al jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.