Costes ha acabat les obres de connexió entre el passeig del Mar i el de Riells pavimentant 120 metres més del litoral. Els treballs permetran donar continuïtat a dos punts molt concorreguts. També s'han enderrocat uns mollts de formigó i solàriums. Els treballs han tingut un cost de 40.000 euros.

El passeig del Mar enllaça el centre històric i la zona de Riells on un segon passeig voreja la platja. Entre ambdós hi havia una separació de 120 metres que els vianants es trobaven que no podien fer a peu. El Ministeri de Medi Ambient va atendre la petició de l'Ajuntament donant continuïtat al recorregut i ahir el subdelegat del Govern, Juan Manuel Sánchez-Bustamante va visitar les obres acompanyat del cap de Costes a Girona, Jordi Planella i l'alcalde, Estanis Puig. Planella va explicar que els treballs han consistit en "aixecar un mur armat de 120 metres en el front marítim que va folrat de pedra idèntica a la ja existent a les escales del costat del carrer". S'han enderrocat les petites construccions per a embarcacions.

El subdelegat del Govern va destacar que tot i el limitat pressupost de Costes "volem contribuir a millorar el nostre litoral i ajudar els municipis gironins".