Una desena de centres escolars de les comarques de Girona i de la Catalunya Central han decidit suspendre aquesta tarda les classes per la nevada que afecta els seus municipis.

Segons ha informat el Departament d'Ensenyament, l'Institut "Anton Busquets" de Sant Hilari Sacalm ha decidit acabar les seves classes a les 14:05 hores i no reprendre-les aquesta tarda perquè els seus alumnes poguessin arribar a les seves cases sense problemes.

L'escola de Sant Salvador de Sant Jordi ha decidit avançar el transport escolar perquè els seus alumnes, dels municipis de La Nou, Sant Corneli, Cercs i la Rodonella, poguessin arribar als seus domicilis.

A l'Escola Gira-Sol de Montmajor han estat els pares els que han decidit acudir a l'escola a recollir els seus fills, per la qual cosa ja no hi haurà transport escolar aquesta tarda.

També han suspès les seves classes aquesta tarda com a conseqüència de la nevada l'escola Anton Busquets i Punset de Calders, l'institut Moianès de Moià, l'escola Els Roures de Sant Feliu Sasserra, l'institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès, l'escola de Muntanyola, i el col·legi Terra Nostra d'Olost.