Castelló d'Empúries serà la seu l'estiu vinent de l'Sky Festival, un Festival d'Arts Audiovisuals amb cinema, televisió i publicitat amb la temàtica del Cel, l'Aire i el Vol. S'hi preveuen projeccions, però també demostracions d'aire, tallers infantils, ponències d'experts o una fira comercial.

El convent de Santa Clara, la platja d'Empuriabrava, l'Hotel Xon's d'Empuriabrava, l'Sky-dive i les instal.lacions del túnel del vent, el Windoor Real Fly seran els escenaris. L'objecitu és crear un punt de trobada internacional d'especialistes del món a través del llenguatge visual. Actualment, segons els organitzadors, només se celebren festivals similars a Jaén i França.

La presentació del festival que se celebrarà del 18 al 21 de juny anirà a càrrec del periodista Martí Gironell. El festival se centrarà en les projeccions de produccions audiovisuals en les categories de cinema ficció, no-ficció, natura, televisió i publicitat. Es donaran dos premis, l'Aiguamolls en la categoria de natural i l'Álvaro Bultó en els esports d'aire i vol en homenatge a la figura del saltador que va morir el 2013 realitzant un salt en una modalitat aèria.

El festival aeri es considera que pot ser una oportunitat per promoure la comarca i els Aiguamolls i per atraure un públic familiar.