David Larible, considerat el millor pallasso del món, és una de les estrelles del Festival del Circ de Figueres (que demà tanca l'edició d'aquest any). Té una àmplia trajectòria que ahir al vespre i avui a les 19.30 hores ofereix en el seu nou espectacle Laribleando, en les dues úniques actuacions a Catalunya. El seu món i la seva influència queda reflectida en els milers d'objectes associats a ell que formen part d'una exposició que es pot veure al mateix teatre El Jardí. Larible és un dels artistes excepcionals que visita el Festival.

El pallasso italià captiva el públic amb un espectacle en què aborda les vicissituds d'un artista, un pallasso, que busca feina. Es tracta d'un tema de plena actualitat que aborda amb humor i de forma tendra. S'ofereix per fer qualsevol feina perquè l'objectiu és treballar i ho fa en un càsting que resulta més dur del que semblava i en un espectacle en què implica el públic, que el personatge creu que també participa en el càsting. Va acompanyat a l'escenari d'Andrea Ginestra i al piano, Stephan Kunz.

La primera de les representacions a Figueres, que s'estava celebrant en tancar aquesta edició, va omplir el teatre El Jardí, on avui repetirà la funció a dos quarts de vuit del vespre. El pallasso Larible és una de les llegendes vives en el món del circ que ha estat guardonat en tres ocasions al prestigiós Festival de Circ de Montecarlo.