Els Mossos d'Esquadra van enxampar en un control a Figueres un home de 36 anys que acumulava tres ordres judicials de detenció i ingrés a presó. Va intenar identificar-se amb el DNI del seu germà però van detectar l'engany. Va ser detingut per donar compliment a les ordres i, a més, se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit perquè conduïa amb el permís suspès judicialment.

Una patrulla que portava a terme un control de seguretat ciutadana dissabte a la N-II, al terme de Figueres va aturar un vehicle i va identificar-ne el conductor. L'home va mostrar-los un DNI però els agents es van adonar que no era el seu. Els agents van indagar i van poder comprovar que s'havia identificat amb el document del germà. Una vegada van tenir la seva identitat real van comprovar que tenia pendents tres ordres de recerca, detenció i ingrés a presó.

A banda d'això, tenia el permís de conduir suspès judicialment.

Els Mossos el van detenir i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar el seu ingrés a presó. El detingut tenia nombrosos antecedents. Els Mossos van imputar-li també un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per circular amb el permís caducat.