Quatre detinguts en una mateixa tarda per tràfic de drogues a Figueres. Un dels casos curiosos és que van arrestar dos treballadors d'una carnisseria. Els Mossos els van trobar 306 grams de cocaïna a sobre i un revòlver simulat. En total el dia 5 de novembre els agents de la comissaria de Figueres van detenir tres homes i una dona, en tres actuacions policials. Les detencions s'emmarquen dins un dispositiu encaminat a eradicar la compravenda de substàncies estupefaents a Figueres.

El primer dels fets va passar cap a tres quarts de cinc de la tarda al carrer Jonquera, on una patrulla va observar com una persona que duia un ciclomotor oferia substàncies a unes persones que caminaven pel carrer. Els agents van aturar el ciclomotor i un cop identificat el conductor, van localitzar 70,098 grams de marihuana i un triturador que duia en una bossa de mà. L'home, de 33 anys, nacionalitat romanesa i veí de Figueres, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

El segon dels fets va ser cap a les set de la tarda en una carnisseria del carrer Sant Antoni. Els agents van identificar dues persones i en una de les habitacions del comerç van trobar-hi una bossa amb 306,96 grams de cocaïna, una càmera fotogràfica, dues tauletes electròniques, una revòlver simulat i dos bastons policials. Van detenir els dos treballadors, de 38 anys l'home i 43 anys la dona, ambdós de nacionalitat marroquina i amb domicili a Lloret de Mar i Cambrils respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Ambdós van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Finalment, el tercer fet va passar cap a les nou del vespre en un bar del carrer Pení. Els Mossos van identificar els clients i un home es va voler desempallegar d'una bossa tot tirant-la al terra. Dins hi van trobar 13 embolcalls amb una substància blanca que va resultar ser cocaïna. Els policies van escorcollar el jove que havia tirat la bossa al terra i li van trobar a sobre 240 euros en efectiu i dos telèfons mòbils. El noi va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El detingut, de 23 anys, de nacionalitat marroquina i sense domicili conegut, també va quedar en llibertat després de declarar.