El Grup Peralada ha obtingut puntuacions altes a la Guia Peñín per a dinou vins i caves. El Finca Garbet 2007 és el que ha aconseguit la puntuació més alta de la DO Empordà, amb 94 punts.

Els dinou productes han sobrepassat els noranta punts mantenint el celler entre els millors. Peralada és el celler amb més vins per sobre dels 90 punts de la DO Empordà amb catorze. Els vins d'altres dos cellers del Grup Perelada, ubicats a altres denominacions d'origen, també han estat qualificats per sobre dels 90 punts.

Del Grup Peralada també, tots els vins de la Casa Gran del Siurana (DOQ?Priorat) han superat la barrera dels noranta punts. I?des del grup destaquen que amb 92 s'ha situat el Cruor Caranyena Selecció 2011, que en poques setmanes s'espera que es podrà trobar al mercat. I el celler Finca La Melonera (DO Sierras de Málaga, Serranía de Ronda», «triomfa també amb el nou vi d'edició limitada MHV, que assoleix 94 punts», remarquen des del Grup.

La Guía Peñín 2016, una de les de referència dins el món vitivinícola, destaca també «l'excel·lent relació qualitat-preu de deu dels vins».