Les màquines estan treballant en l'enderroc del mur de separació des de la platja a la Punta i han començat al tram central. Les obres permeten començar a veure la platja a un únic nivell i a intuir la nova imatge. Els treballs van començar a mitjans de novembre i tenen un termini d'execució de tres mesos que s'espera que es compleixi.

L'empresa adjudicatària que ha continuat l'activitat durant les festes informa que dilluns continuaven amb les tasques per rebaixar la pedra del mur de separació i començar el nou clavegueram. També està previst per aquesta setmana començar els encofrats de la futura graderia de la Riba i començar a tancar l'espai d'obres del tercer tram per tal de començar a executar els enderrocs la setmana vinent. La previsió dels treballs es publica regulament a través d'un espai a la web municipal per tal que els veïns estiguin informats.

Les empreses de restauració han hagut d'adaptar-se i eliminar les terrasses mentre es fan les obres. Els treballs també han impedit que la cavalcada de Reis s'iniciés en aquest punt amb l'arribada per mar dels vaixells.

Una vegada acabada aquesta reform podria començar un segon tram fins al Port de'n Perrís que ja es contempla al pressupost aprovat a final d'any. S'hi espera una inversió de 480.000 euros.