L'Escala comença a pavimentar la Platja i a construir la graderia

L'Ajuntament espera enllestir a la primavera el projecte de la segona fase fins al Port d'en Perris

27.01.2016 | 07:25
Els operaris treballant en la col·locació del nou paviment de la Platja.

Les obres de reforma de la Platja de l'Escala permeten començar a intuir alguns dels canvis d'imatge més significatius. L'empresa adjudicatària de les obres ha començat la instal·lació del nou paviment des de l'accés a la Riba fins la Punta. Aquí també es comença a treballar en la base de la graderia que servirà de mirador al mar. L'Ajuntament treballa per aprovar el projecte de la segona fase fins al Port d'en Perris a la primavera i començar les obres a l'hivern.

Des d'ahir al matí es comença a col·locar el paviment definitiu del front marítim, unes lloses de color gris. S'ha començat al tram de la Riba a la Punta, que estarà tancat temporalment per als vianants, els quals poden utilitzar com alternativa la Torre i el corriol de l'Usach. Al mateix temps s'està adequant la base de la futura graderia entre el carrer del Port i la Riba.

També es treballa en els enderrocs que faltaven a la vorera del final del carrer Santa Màxima, que formen part del tercer tram de l'obra, i completant els treballs de clavegueram i aigües plujanes al final del carrer Enric Serra. L'accés a la Platja per aquests dos carrers està temporalment tallat i l'alternativa que s'ha adequat és pel carrer Alfolí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Enllaços recomanats: Premis cinema