L´Escala estrena un portal turístic amb motor de reserves propi

Es pretén ajudar a comercialitzar l'oferta agrupant-la i col·laborant sector públic i privat

29.01.2016 | 07:06

L'Escala va activar ahir un nou portal turístic que incorpora un motor de reserves propi d'allotjament i activitats. A través de www.visitlescala.com es pretén ajudar a comercialitzar el sector turístic aglutinant tota l'oferta en un sol lloc i reforçant la col·laboració entre el sector públic i privat. Alhora s'ha estrenat un vídeo promocional, L'Escala, tot un món, que convida a visitar-la tot l'any.
El nou portal turístic està preparat per tal que el sector privat pugui gestionar les seves pròpies ofertes, amb l'ajuda, si ho necessiten, d'un gerent de contingut que també s'encarregarà de dinamitzar la pàgina i assegurar-ne el bon posicionament. L'Ajuntament destaca que un altre valor important és la creació de vendes creuades entre diferents proveïdors de serveis per tal d'incrementar la comercialització de l'oferta turística del municipi. La regidora de Turisme, Marta Rodeja, remarca que «la nostra aposta és per estimular, promocionar, dinamitzar i ajudar a comercialitzar».
L'usuari del nou portal té accés a tota la informació local, segmentada per a diferents públics i interessos, des de les platges a la gastronomia, el senderisme o les activitats nàutiques. A això s'hi afegeix que hi haurà el motor de reserves i l'agenda local.
El nou portal es va presentar ahir al vespre en el marc de la conferència «La importància de les TIC aplicades al sector turístic», a càrrec del cap de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Marin.
Coincidint amb el nou portal, s'ha presentat el primer vídeo de la campanya «L'Escala, tot un món», amb el qual es vol incidir en l'objectiu de difondre les possibilitats de gaudir del municipi a qualsevol època de l'any a través de la veu de diferents persones que hi resideixen o hi passen temporades. S'hi poden veure indrets emblemàtics de la població, com la Platja amb la roca del Cargol i les muntanyes nevades al fons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

L'Alt Empordà

Figueres posa en marxa un pla per reduir el ´nombre preocupant´ de rates i coloms

Felip ha explicat que la voluntat és aconseguir una "fauna amiga" i ha afirmat que no serà una...

L´Estat comença l´obra de la reivindicada rotonda que ha d´unir l´estació del TAV amb Vilafant

Els treballs consistiran a substituir la intersecció per una rotonda que obligui a reduir la...

Tres lladres aturen una dona, l´estaborneixen amb una pistola i li roben el cotxe

Els homes li han fet creure que buscaven l'estació de tren i han aprofitat per agredir la víctima...

Ciències i lletres

«En política és possible guanyar havent perdut o perdre havent guanyat, tot és qüestió de l'anàlisi»...

Foment comença la transformació de la cruïlla de la plaça del Sol de Figueres

Els treballs generen les primeres retencions i cues, que l'Ajuntament preveu que es mantinguin els...

Enllaços recomanats: Premis cinema