A partir de les 17.00 h. al Teatre Municipal el Jardí se celebra el dia Internacional de la Dansa a Figueres, a càrrec del col·lectiu Som Dansa

A la mateixa hora hi ha l'obertura del parc d'atraccions al Recinte firal.

A les 18.00 h. al Museu de l'Empordà s'inaugura l'exposició Ramon Pichot en el record

A les 18:30 h. a la Plaça de Catalunya, 3r Funk &Fires de LaBlue Centre de dansa: exhibició de dansa urbana a càrrec de LaBlue Centre de Dansa Juanjo Pérez

A les 19.00 h a Casa Nouvilas (c.nou 78) s'inaugura la Mostra d'Art Floral a càrrec del Gremi de Floristes de Figueres i l'Ajuntament de Figueres.

A les 19.30 h a l'Envelat de la Plaça de Catalunya, Non Stop Revival a càrrec de l'Associació Ona i "Encetem les festes amb Octopussy!"

A les 21.00 h a La Cate sessió de cinema: Seven.

A la mateixa hora, a l'Envelat demana la teva música en directe amb Ràdio Octopussy.

A les 23.00 h també a l'Envelat, Octopussy. La gran festa S.A amb els Dj Poppy's (JL Martos), Josep Serra, Carles Pujol, Rafel Renart, Quim Juanola, David Catà i Enric Gómez.

A les 23.00 h a la Rambla toca vestir la Monturiola amb camisa lila, faixa, mocador i l'estrella a la mà a càrrec de la Colla Castellera de Figueres.

Pel què fa a l'EMBARRACA'T començarà a les 23.00 h. amb RESSAKA, la jove formació osonenca que abasta Ska, reggae i rock amb missatges reivindicatius. Ja han publicat dos àlbums, Greatest Hits (2012) i L'última nit (2015), amb un incís de tres cançons entremig, 2013.

A les 00.30 h. NEW YORK SKA JAZZ ENSEMBLE, que actius des de 1995, ja han publicat una desena d'àlbums combinant ska amb jazz i introduint-hi dance hall, reggae i rocksteady.

A les 2.00 h. provinents del País Basc, ESNE BELTZA amb una combinació de reggae, ska i hip-hop i la proposta d'interpretar música negra a través de músics blancs.