Comencen les obres del CEIP Montserrat Vayreda de Roses

El nou edifici, que substituirà els barracons, s'espera que estigui enllestit per al curs 2017-2018

03.05.2016 | 07:20
Les màquines, treballant al solar on es construeix el centre.

Les esperades obres del CEIP Montserrat Vayreda de Roses han començat. Les màquines estan treballant des de dijous per aixecar l'edifici d'un centre escolar que ha estat més de deu anys en barracons. Els treballs, que han sofert anys de retard, s'espera enllestir-los per disposar d'edifici per al curs 2017-2018. Té un cost de 4,1 milions d'euros per un centre de 3300 metres quadrats i un solar de 10.000.
La Generalitat està executant el projecte per acollir dues línies d'ensenyament en un edifici de dues plantes. La planta baixa encabirà l'espai destinat a educació infantil (amb 6 aules, lavabos, aula de psicomotricitat i magatzem) i d'educació primària (amb 12 aules, biblioteca, magatzem, lavabos i 7 aules auxiliars per a reforç, informàtica, etc.), els despatxos i sales destinades a administració, professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. Els espais destinats a gimnàs i vestidors es troben ubicats també en la planta baixa. A la part exterior de l'edifici s'urbanitzaran porxos, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 metres quadrats.
Els treballs s'esperen des de fa anys i s'havien d'iniciar fa mesos. A?punt d'adjudicar-se el projecte va ser confiscat per la Guàrdia Civil durant l'operació per les pressumptes comissions del 3% de CDC. La Generalitat va tornar a licitar i es va adjudicar a finals de febrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema