Diumenge se celebrarà la 16a Festa de la Mainada de Camallera, organitzada per l'AMPA de l'Escola Els Terraprims. Tot va començar el 2001, quan un grup de pares varen organitzar la primera edició.

Es tracta d'una jornada gratuïta, que es desenvolupa durant tot el dia i on l'eix principal són els més de 30 tallers, per a nens i nenes d'educació infantil i primària, que preparen les famílies de l'escola i les entitats del municipi i voltants. N'hi ha de tot tipus i podeu consultar-los a la web de la Festa: samarretes, màscares, punts de llibre, nusos mariners, ampolletes de sal, sorres de colors, reciclatge, pirogravació, màgia amb guixos, enjoia't, pintem pedres, imants, viseres, eco bosses...

A banda dels tallers, s'organitzen activitats com ara cercavila amenitzada pels grallers i timbalers de Vilaür, Palau de Santa Eulàlia i Camallera, actuació del grup de ball de bastons La Bufa Bastonera, pregó d'obertura a càrrec dels alumnes de 5è de l'escola, exhibició d'Agility amb Els Dimonis de Bàscara o taller per a pares amb el tast de vins de la Cooperativa de Garriguella, a més del dinar tastets del món i un espectacle infantil a la tarda.