L'Escala escull Carles Cervantes nou Síndic de Greuges

Administrador de finques i exregidor de CiU substitueix Jordi Piqué, que ha estat cinc anys al càrrec

10.05.2016 | 14:27
Carles Cervantes (a l´esquerra) i Jordi Piqué

L'Escala ha escollit Carles Cervantes, administrador de finques de professió i exregidor de CiU, com a nou Síndic de Greuges. Substitueix Jordi Piqué que ha estat cinc anys al càrrec. El nou Síndic va rebre dilluns al ple el suport de tots els grups del consistori (PSC, PP, CiU, ERC i ICV).

Carles Cervantes va ser regidor del 1999 a 2007. Per aquesta trajectòria i per la seva professió se'l considera la persona idònia per afrontar les tasques de Síndic de Greuges. Tots els regidors del consistori li van desitjar encerts. L'alcalde, Víctor Puga (PSC), va afegir que la societat evoluciona i «la figura del Síndic va més enllà de processar les queixes i ha d'apostar per la participació ciutadana». Puga va apuntar que «hi ha més necessitat que mai de sentir la veu» dels ciutadans.

El nou Síndic, molt emocionat, va constatar que el seu predecessor ha posat el llistó molt alt. Per Cervantes, el Síndic, a banda dels coneixements que pugui tenir, «ha de ser una persona que tingui molt factor humà, ha de saber escoltar».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema