Navata serà el 25 de juny el centre d'una festa solidària amb una desena d'activitats en benefici de la Fundació Oncolliga contra el càncer. S'ha implicat una quarantena de patrocinadors d'arreu de Catalunya, entre ells el FC Barcelona, Garatge Sala, Transports Padrosa, el restaurant Shang-Hai o Moritz Barcelona.

La festa començarà a les quatre de la tarda a Can Janot, a Navata. Hi estan previstes activitats com una marxa de quatre quilòmetres, una exposició de cotxes clàssics, activitats lúdicoesportives com un futbolí humà, spining o zumba, entre d'altres. També hi haurà animació amb una batucada, l'atuació del DJ Tramuntana i tallers per als més petits. La jornada es clourà amb concerts. Actuaran The Tourist Band, Crossing i s'acabarà amb DJ Xerpa.

Es farà un sorteig amb regals que han aportat la quarantena de patrocinadors. L'objectiu és recpatar el màxim de fons per ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La presidenta d'Oncolliga, Lluïsa Ferrer, ha agrait la iniciativa de l'entitat GAS Mountain amb qui diu "ens uneixen uns mateixos valors".

GAS (Grup amics senderistes) Mountain és una associació creada a Avinyonet de Puigventós que pretén fomentar l'activitat esportiva al medi natural mitjançant la pràctica del senderisme, el trail running, el BTT i el muntanyisme, en qualsevol de les seves variants, i promoure l'aprofitament de l'entorn natural per fer activitats de lleure i oci.

Actualment desenvolupa activitats per als seus socis i seguidors (entrenaments, sortides i marxes, participació a curses); col·labora amb Oncolliga Girona en la realització d'actes solidaris i de recaptació de recursos econòmics per ajudar els malalts de càncer; gestiona un servei de rutes a l'Alt Empordà amb tracks digitalitzats i suport fotogràfic a Wikiloc; i organitza activitats extraescolars i casals de lleure a la natura a diferents municipis de l'Alt Empordà, entre altres projectes.