Figueres tanca l'accés a l'altell de plaça Catalunya per evitar actes incívics

La restricció serà permanent i només s'obrirà quan hi hagi actes a la plaça

11.07.2016 | 19:51
La porta que restringeix l´accés a la part superior

L'Ajuntament de Figueres ha col.locat una porta per impedir l'accés a la part superior de l'estructura de plaça Catalunya on usuaris incívics acumulaven deixalles o feien bretolades. La mesura serà permanent i només es permetrà pujar als balcons quan hi hagi celebracions a la plaça.

La porta de ferro que s'ha instal.lat s'ha integrat a l'estructura de l'escala que permet pujar a dalt per tal de minimitzar l'afectació estètica. Habitualment estarà tancada.

Des de l'Àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntametn de Figueres asseguren que es tracta d'una mesura per donar resposta a les queixes que s'havien produït arran les bretolades que es registraven a la part elevada de la plaça.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Feilp, considera que la mesura «dona solució a una problemàtica que suposava un esforç econòmic extra en neteja i reparació de desperfectes causats per persones sense cap respecte al mobiliari urbà que accedien a la part superior». A més, es garanteix que estigui en bones condicions quan hi hagi celebracions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema