El xef amb cinc estrelles Michelin, Paco Pérez, i la seva dona, Montse Serra, han reconvertit la fonda Miramar de Llançà en un hotel boutique amb cinc exclusives habitacions amb vistes al mar. Tal com explica el cuiner, «hem situat la fonda al nivell del restaurant, perquè si vens a casa a gaudir de la nostra cuina puguis quedar-te, relaxar-te, deixar-te cuidar i viure la màgia de l'Empordà».

Les cinc suites de Miramar Rooms tenen nom d'alga o planta marina (Posidònia, Laminària, Gracilària, Aonori i Wakame) i totes, excepte una, tenen balconada i vistes al mar. Està adreçada a un tipus de client que busca la tranquil·litat i una experiència gastronòmica completa. Per això, a banda de la cuina d'avantguarda que ofereix i el seu menú degustació al restaurant dos estrelles, es podran despertar amb un esmorzar de xef: amb sucs naturals i shakesen combinacions delicioses, amb productes ecològics de l'Empordà, fruita, embotits, ous Benedictine o dolços fets a casa. Al Miramar no hi ha recepció, hi ha un petit espai de benvinguda a l'entrada del restaurant pensant en que l'hoste se senti còmode. Les habitacions són totes diferents però estan equipades amb totesles comoditats, des de llits King size a Wi-Fi, o cosmètica marina Algotherm.

La reforma interior l'ha dirigit M.Eugènia Linares (LVArquitectura) i ha inclòs la transformació de l'entrada de Miramar i la transformació de les 10 habitacions que quedaven a la primera planta de l'antic hostal en cinc suites exclusives.

Al restaurant, Paco Pérez ofereix la carta que inclou alguns clàssics alhora que incorpora novetats i el menú degustació.