Un cotxe ha trencat la tanca d´un aparcament i s´ha estimbat per un desnivell de cinc metres a Roses. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l´avís del sinistre s´ha rebut a les 11.15 hores d´aquest diumenge a la urbanització de Canyelles Petites. Per causes que encara es desconeixen, una conductora de 56 anys ha perdut el control del seu turisme a l´alçada dels apartaments l´Alguer, ha impactat contra la tanca d´uns aparcaments en alçada i s´ha precipitat uns cinc metres.

El vehicle ha quedat bolcat en una rampa d´accés i amb la conductora atrapada a l´interior. Quatre dotacions dels Bombers s´han desplaçat a la zona i han treballat en l´excarceració de la víctima, que ha pogut ser alliberada cap a les 12.00 hores. La dona ha estat evacuada en estat menys greu a l´Hospital de Figueres per una ambulància del SEM i es manté estable.

Es dóna la casualitat que molt a prop del mateix punt, un ciclista va perdre la vida la setmana passada en ser envestit per un tot terreny de matrícula espanyola i conduït per un francès de 39 anys que va donar positiu en la prova de drogues.