Els Mossos d'Esquadra de Girona han denunciat dos conductors d'un autocar que transportava un cotxe monovolum al remolc. Els fets van passar el passat 9 de novembre, quan agents de la policia catalana van detectar un autocar a l'autopista AP-7, al seu pas per La Jonquera, que circulava en sentit sud arrossegant un remolc.

Els mossos van detenir l'autocar, que transportava sis passatgers i cobria la línia regular entre Romania i Almeria, per inspeccionar el vehicle, el remolc i la seva càrrega. Va ser llavors quan van descobrir que al remolc, en comptes de portar les maletes dels passatgers, hi havia un vehicle tipus monovolum, mercaderia que un autobús no està autoritzat a transportar.

A més, els agents també van detectar que al primer conductor li faltava justificar l'activitat que havia realitzat els dies anteriors al dia del control, ja que no hi havia registres de conducció en la seva targeta professional.

Per aquest motiu, els agents van traslladar l'autocar fins a l'àrea de servei de Porta Catalana de l'AP-7, on va quedar immobilitzat. L'empresa de l'autocar denunciat haurà d'abonar 5.002 euros en concepte de les dues denúncies.