Creuaven la frontera amb 3,2 quilos de droga al cotxe

La Guàrdia Civil deté dos joves dominicans que transportaven cocaïna i marihuana a la Jonquera

23.11.2016 | 09:32

Dos detinguts i 3,2 quilos de droga comissats, entre marihuana i cocaïna. Aquest és el balanç d'una actuació de la Guàrdia Civil a la Jonquera durant aquest diumenge. Els portadors de la droga l'havien ocultat en un buit que havien creat a dins dels seients de darrere del cotxe.

L'actuació policial es remunta al diumenge a la matinada, quan agents de la Guàrdia Civil van veure que un vehicle amb plaques espanyoles es disposava a creuar la frontera. Hi anaven dues persones i van decidir aturar-lo.

Van identificar els dos ocupants i van registrar el cotxe. A dins del vehicle van observar els seients del darrere modificats. Per aquest motiu,van fer una inspecció minuciosa i a dins hi van trobar diversos paquets de plàstic envasats al buit. A dins hi havia dues substàncies diferents i, després de fer la prova, van donar positius a cocaïna i marihuana. En total hi havia 1,6 quilos de cada una de les drogues.

Per tot això van detenir els dos ocupants del vehicle, Y. R. de 31 anys i a A. P. V. A., de 26. Ambdós, per un suposat delicte contra la salut pública. Els policies van instruir les diligències corresponents i, juntament amb la droga comissada, van ser posades a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.

Un altre detingut

Dos dies abans, agents de la mateixa unitat van comissar 220 grams de cocaïna i van detenir un ciutadà espanyol. Els fets es van produir quan els agents feien tasques de servei fiscal. Van registrar un vehicle amb matrícula espanyola ocupat per un home. A dins del cotxe hi van trobar dues bosses amb una substància en pols de color blanc que va donar positiu en cocaïna.

En total hi havia 220 grams. Davant dels fets van detenir l'ocupant, S. B. R. de 35 anys. La droga i el detingut després van ser posats a disposició del jutge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema