Una dona de 67 anys es troba ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta després de ser atropellada per un turisme a Roses.

L'accident de trànsit va tenir lloc ahir al matí i la víctima va quedar ferida de gravetat. Segons fonts del centre de salut, la dona estava ingressada a l'UCI en estat greu i el seu pronòstic era reservat. L'atropellament va produir-se quan la víctima creuava la Gran Via Pau Casals. Pels volts de les nou del matí, un turisme la va envestir a l'altura del número 95, a tocar d'un pas de vianants. El fort impacte va desplaçar uns metres la víctima.

La dona va necessitar maniobres de reanimació i, un cop la van tenir estabilitzada, els efectius mèdics del SEM van decidir evacuar-la en helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Trueta de Girona.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar ràpidament la Policia Local de Roses, el SEM i els Bombers. La Policia Local investiga els fets. La dona, quan es va produir l'accident de trànsit, anava indocumentada.