L'Ajuntament de Roses convertirà les ribes de la riera Ginjoler en un passeig urbà i natural. Les obres han començant amb l'ordenació de la vorera del costat de la riera al seu pas pel carrer Oslo, a la urbanització de Mas Oliva per tal d'adequar l'espai per a la propera plantació de nou arbrat. Amb l'actuació s'avança en el projecte per convertir les dues ribes en el passeig urbà. Les obres inclouen el soterrament de la línia elèctrica i la construcció d'una passera.

Les arrels dels pins del carrer Oslo aixequen des de fa anys l'asfalt del vial. Tot haver-se dut a terme una intervenció d´arranjament han provocat uns danys estructurals irreversibles.Per acabar amb aquesta problemàtica constat s´acaben d´iniciar els treballs de construcció de la nova vorada d´1,1 metres en aquest punt de la riera Ginjolers, amb 633 metres de llargada, que permetrà la plantació d´un nou arbrat, concretament alzines sureres, en substitució dels pins. El projecte inclou també la pavimentació del carrer Oslo afectada per les arrels i el soterrament de la línia elèctrica.

El consistori inicia així la reconversió d´aquest espai de transició urbà-rústic: zona urbana a la riba dreta i camí rústic a l´esquerra, amb un arbrat molt antic al bell mig juntament amb la riera. La voluntat municipal és la de donar continuïtat al recorregut amb la instal·lació d´una nova passera que connecti les dues ribes, a mig termini.

D´aquesta manera, el circuit del carrer Oslo amb la passera i el camí que voreja la riera fins al Centre Escolar Empordà s´ha de convertir en un agradable passeig natural amb continuïtat fins a la urbanització Els Grecs.