L'Ajuntament de l'Escala està instal·lant els nous serveis soterrats als carrers Barcelona, Ventalló, Vendrell i Ginestal i els seus passatges on es porta a terme un projecte per a urbanitzar. Les obres van començar el mes de novembre i la previsió és acabar-les abans de l'estiu. Suposen dotar de serveis i urbanitzar aquests vials.

L'Ajuntament de l'Escala ha informat que els treballs han patit un petit endarreriment pel fet que s'ha trobat més pedra del previst al subsòl del carrer Ventalló i que recentment es va tallar un dels cables de llum preexistent. El regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, ha explicat que respecte als entrebancs que «sabem que es generen algunes molèsties i demanem disculpes als veïns, però aquesta era una actuació necessària i tot l'àmbit tindrà una gran millora».

En la mateixa línia, l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha destacat que «aquest era un projecte prioritàri, dels que cala més urgència» i assegura que el consistori «té la voluntat manifesta de continuar fent altres actuacions d'aquest tipus i aviat tenir un pla d'urbanitzacions que marqui el que s'ha de fer els propers anys»