Agressió sexual amb persecució policial a Figueres. La víctima té 25 anys i el presumpte agressor es troba a l'hospital perquè es va trencar el peu després de fugir de la Guàrdia Urbana. Els fets es remunten al dissabte pels volts de les set del matí al carrer Peralada. Una veïna va alertar dels crits d'una noia que demanava auxili i es va alertar al 112. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al lloc i va trobar-se que l'agressor amenaçava la víctima de tallar-li el coll amb un vidre.

La jove estava darrere un portal de vidre d'un habitatge i el noi l'estava forçant. Els agents van agafar una barra de ferro que duien al vehicle i van trencar el vidre del portal. L'home, en veure els agents, va fugir pels teulats de les cases i, al final, la policia el va poder detenir.

Tot apunta que l'agressió sexual es va produir perquè ella va negar-se a tenir-hi relacions. Després, l'individu li va fer tocaments. El detingut es trobava ahir ingressat a l'hospital de Figueres amb vigilància policial. És un veí de Girona, de 27 anys i de nacionalitat algeriana.

L'Ajuntament de Figueres va felicitar ahir els agents per la seva ràpida i decidida actuació.