Un jove de Castelló d'Empúries arrassa a La Voz Kids

Ha captivat els 'coachs' del concurs de Telecinco on ara batalla amb l'equip de Rosario

21.03.2017 | 09:31

Li va costar una mica, però finalment el talent del jove de 13 anys Aray Diez Lucena, de Castelló d´Empúries, va captivar el jurat del programa de Telecinco 'La Voz Kids' amb la seva veu. Amb el tema «Historia de un amor» de Luis Miguel, el jove va debutar amb èxit al programa de joves talents durant les audicions a cegues, sense poder evitar que els nervis li juguessin una mala passada. Tot i així els tres coachs, Rosario, David Bisbal i Antonio Orozco van decidir donar-li l´oportunitat i ajudar-lo a treure l´art que porta dins.


Aray té clar que vol dedicar-se al cant flamenc. La música i la dansa li corre per les venes. La seva mare és ballarina, el seu pare cantaor, i amb ells dos ha viatjat per tot el món trepitjant els escenaris des que era molt petit. La família i els amics d´Aray estan emocionats per la seva actuació al programa.

Per a l´ocasió va triar una balada de Luis Miguel que va enamorar el públic i el jurat pel toc flamenc amb què la va interpretar. "No és fàcil entrar dins el programa, el nivell és molt alt", explica la seva mare Fanny Lucena, però "ho recomano a tots els nens que tinguin passió per la música, no només perquè és un trampolí professional, i una escola, sinó per l´experiència que suposa".

L´any passat Aray va intentar entrar al programa, però es va quedar a les portes. Aquest any, va superar el càsting -es van presentar 30.000 nens de tot Espanya– i va quedar entre els cent finalistes. D´aquests, la meitat han superat les audicions a cegues, i com l´Aray comencen les batalles musicals aquesta setmana. Aray, que dubtava entre Antonio Orozco i Rosario, finalment va triar quedar-se a l´equip de la filla de Lola Flores: "t´he sentit, li deia ella, ens corre el mateix art per les venes" i al seu costat treballarà per fer-se gran musicalment.

Aray estudia segon d´ESO a Castelló d´Empúries i compagina els estudis amb classes de cant i ara amb els desplaçaments a Madrid per preparar la cançó amb la qual haurà de concursar cada setmana. El nen està feliç "perquè està complint un somni". No hi ha competència entre els nens, s´ajuden i s´animen entre ells.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

L'Alt Empordà

Retards a la línia del TAV per una avaria a la catenària a Figueres

Un comboi ha quedat aturat i els 121 passatgers han estat transbordats en paral·lel a un altre tren

Sangria, toros, flamenc, clavells i olé

Sangria, toros, flamenc, clavells i olé

El Cortijo és un forat en el temps, i els forats en el temps s'agraeixen, en èpoques anava a dir...

Gossos o símbols d´estatus?

Gossos o símbols d´estatus?

El president de la protectora de Figueres es mostra preocupat per una sobresaturació de races...

El Cortijo de Roses, una estampa de la Costa Brava dels anys seixanta

El Cortijo de Roses, una estampa de la Costa Brava dels anys seixanta

?El local de flamenc ha acollit la presentació del llibre que recull 600 postals en les quals...

L´Exèrcit celebrarà una jura de bandera civil al castell de Sant Ferran a Figueres

Malgrat que es preveia una assistència d'unes 150 persones, l'esdeveniment ja compta amb 230...

Unes obres provocaran canvis a la línia R11 i RG1

La reforma del pont metàl·lic de Colera obligarà els trens a circular per via única fins a finals...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema