Un jove de Castelló d'Empúries arrassa a La Voz Kids

Ha captivat els 'coachs' del concurs de Telecinco on ara batalla amb l'equip de Rosario

21.03.2017 | 09:31

Li va costar una mica, però finalment el talent del jove de 13 anys Aray Diez Lucena, de Castelló d´Empúries, va captivar el jurat del programa de Telecinco 'La Voz Kids' amb la seva veu. Amb el tema «Historia de un amor» de Luis Miguel, el jove va debutar amb èxit al programa de joves talents durant les audicions a cegues, sense poder evitar que els nervis li juguessin una mala passada. Tot i així els tres coachs, Rosario, David Bisbal i Antonio Orozco van decidir donar-li l´oportunitat i ajudar-lo a treure l´art que porta dins.


Aray té clar que vol dedicar-se al cant flamenc. La música i la dansa li corre per les venes. La seva mare és ballarina, el seu pare cantaor, i amb ells dos ha viatjat per tot el món trepitjant els escenaris des que era molt petit. La família i els amics d´Aray estan emocionats per la seva actuació al programa.

Per a l´ocasió va triar una balada de Luis Miguel que va enamorar el públic i el jurat pel toc flamenc amb què la va interpretar. "No és fàcil entrar dins el programa, el nivell és molt alt", explica la seva mare Fanny Lucena, però "ho recomano a tots els nens que tinguin passió per la música, no només perquè és un trampolí professional, i una escola, sinó per l´experiència que suposa".

L´any passat Aray va intentar entrar al programa, però es va quedar a les portes. Aquest any, va superar el càsting -es van presentar 30.000 nens de tot Espanya– i va quedar entre els cent finalistes. D´aquests, la meitat han superat les audicions a cegues, i com l´Aray comencen les batalles musicals aquesta setmana. Aray, que dubtava entre Antonio Orozco i Rosario, finalment va triar quedar-se a l´equip de la filla de Lola Flores: "t´he sentit, li deia ella, ens corre el mateix art per les venes" i al seu costat treballarà per fer-se gran musicalment.

Aray estudia segon d´ESO a Castelló d´Empúries i compagina els estudis amb classes de cant i ara amb els desplaçaments a Madrid per preparar la cançó amb la qual haurà de concursar cada setmana. El nen està feliç "perquè està complint un somni". No hi ha competència entre els nens, s´ajuden i s´animen entre ells.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

L'Alt Empordà

L´Estat diu que es tornarà a licitar la gestió del TAV entre Figueres i Perpinyà

L´Estat diu que es tornarà a licitar la gestió del TAV entre Figueres i Perpinyà

?El secretari d'Infraestructures ha manifestat que en un primer moment es consolidarà el servei i...

La fibra òptica de la Generalitat arribarà a Figueres el 2017

La fibra òptica de la Generalitat arribarà a Figueres el 2017

?La xarxa englobarà un tram de 23 quilòmetres des de Girona que es desplegarà per l'AP-7

El Club Nàutic de Llançà incorpora un servei de lloguer d´embarcacions

El Club Nàutic de Llançà incorpora un servei de lloguer d´embarcacions

Es pretén donar impuls i afavorir l'accés a les activitats nàutiques de lleure i de caràcter més...

L´Ajuntament defensa que el concurs del Museu és legal

L'equip de govern de Figueres lamenta que el grup municipal del PSC «posi pals a les rodes» a la...

Denuncien la pesca il·legal de corall al Port de la Selva

Denuncien la pesca il·legal de corall al Port de la Selva

Comissen més de 3 quilos a quatre corallers

Enllaços recomanats: Premis cinema