Els Mossos d'Esquadra acusen el regidor del PP de Figueres, Diego Borrego, d'un delicte contra la intimitat per la denúncia d'un home que diu que l'edil l'hauria enregistrat amb el mòbil al WC de l'estació intermodal de bus i del TAV de Girona. Segons han confirmat fonts policials a Diari de Girona, els agents van citar a declarar Borrego divendres de la setmana passada com a investigat per aquest delicte. Tot i això, el lletrat Ladislao Pérez del bufet Casellas Advocats, que defensa el regidor, ha remarcat que hi ha obertes les diligències policials, tot i que el cas de moment no ha arribat a cap jutjat d'instrucció.

En un comunicat, el bufet ha reiterat que «es tracta d'un malentès derivat d'un infortunat accident amb un telèfon mòbil». Així mateix, ha afegit que «amb la voluntat de col·laborar», Borrego ha entregat el seu mòbil «voluntàriament» als investigadors policials per aclarir els fets. Pel que fa a la decisió que ha pres el Partit Popular, de suspendre de militància Borrego, el regidor ha manifestat que, «des del convenciment de la seva innocència, comparteix plenament» aquesta mesura.

En aquest sentit, Borrego ha mostrat suport a la suspensió de militància per «preservar la imatge» de la formació i «poder defensar-se lliurement en l'improbable cas que hi hagi una imputació». El regidor de Figueres també ha lamentat «la pena mediàtica» de les darreres hores i ha demanat que es respecti la seva presumpció d'innocència. Els Mossos acusen Borrego per uns fets que haurien tingut lloc dijous de la setmana passada al lavabo d'homes de l'estació intermodal del bus i del TAV de Girona.