Els Mossos d´Esquadra van detenir el passat 16 de maig, un home, de 33 anys, de nacionalitat pakistanesa i amb domicili a Roses, com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb força i simulació de delictes.

Els fets es van iniciar el passat 27 d´abril, quan l'home va denunciar que, durant la nit, li havien entrat a robar al seu establiment i havien sostret una màquina de tallar carn valorada en 350 euros, ampolles de licor i havien rebentat la màquina escurabutxaques. Els mossos van iniciar una investigació per tal d´esbrinar l´autor del fet, però les primeres indagacions no van donar cap resultat, ja que no es va detectar cap indici de forçament, ni res que fes pensar que s´havia violentat el comerç.

De l´estudi de la màquina escurabutxaques, els investigadors van comprovar que la nit dels fets havia estat connectada durant 5 hores i es van detectar milers de partides realitzades i la sostracció de 641 euros. Després de tornar a escoltar en declaració l´home, els agents el van detenir com a presumpte autor d´un delicte de simulació de delicte i un de robatori amb força, ja que ell seria l´autor de les partides a la màquina recreativa i de la sostracció dels diners

El detingut, que no tenia antecedents, serà citat per comparèixer al jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.