Busquen figurants a Figueres per al rodatge del film de Ventura Pons "Miss Dalí"

23.05.2017 | 13:31
Rodatge del film a Cadaqués

El director de cinema, Ventura Pons, continua amb la gravació del fim 'Miss Dalí', que es va començar a gravar al març a Cadaqués i que ja ha tancat la primera etapa centrada en l'any 1989. L'Ajuntament ha difós que la productora busca figurants a Figueres pel seguir amb el rodatge el 13 i el 19 de juny a la ciutat.

Els interessats han d'enviar tres fotografies, una de cos senser i dues de perfil al contacte missdali.figuracio@gmail.com. No cal experiència prèvia i els participants seran remuneratss amb 50 euros bruts al dia.

"La pel·lícula narra una història molt maca de l'amor entre dos germans que van estar més de 40 anys sense parlar-se. És com una tragèdia grega". Així definia Ventura Pons l'argument de la seva nova pel·lícula, 'Miss Dali' en la roda de premsa de presentació. De Dalí se n'ha parlat molt i hi ha 50.000 llibres sobre ell. De l'Anna Maria no. Els personatges ocults, els que tenen sentiments són els que m'agraden", ha concretat. Les britàniques Siân Philip –que encarna Anna Maria- i Claire Bloom –la seva amiga de ficció, Maggie- són les actrius principals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema