L'Ajuntament de Figueres ha començat aquesta setmana les obres de millora del camí d'accés a l'estadi Albert Gurt des de la Pujada del Castell. L'actuació consistirà a habilitar el vial d'accés a l'estadi, anivellant el paviment per pujar la cota del vial, i ajustar-lo al mur de contenció de les pistes d'atletisme.

S'aprofitarà també per realitzar la canalització i recollida de les aigües de pluja provinents de l'estadi, que provocaven l'arrossegament de terres i pedres cap a les pistes de tenis. L'acabat del vial es farà mitjançant un paviment de formigó amb un pendent constant, cosa que millorarà el trànsit de vehicles per aquest vial, que estava molt malmès per les aigües de pluja.

El cost d'aquest projecte és de 38.974 euros i des del consistori tenen previst que les obres puguin estar totalment acabades de cara al pròxim 15 de juny.

Una actuació pendent

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, va destacar la necessitat d'aquesta actuació, que "juntament amb l'arranjament de la Pujada del Castell feta el passat mes d'abril, i l'asfaltatge que aquests dies s'està realitzant per millorar l'entrada del Poliesportiu Municipal, es comença a resoldre una petició històrica a la zona esportiva".

L'actuació realitzada s'ha fet en compliment de l'acord amb el Grup Municipal del Partit Popular a Figueres, des del qual la seva portaveu, Mª Àngels Olmedo, va expressar la "satisfacció" en veure que s'executen unes obres "molt prioritàries a la ciutat que beneficiaran a tots els figuerencs".