Un camió va bolcar la matinada d'ahir a l'AP-7 a l'altura del municipi de Borrassà. L'accident va obligar a tallar dos dels tres carrils de l'autopista en sentit nord, fet que va provocar fins a cinc quilòmetres de retencions. La via va estar afectada deu hores, fins que va reobrir a les dues del migdia.

El sinistre viari va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la matinada a l'altura del quilòmetre 30 en sentit França. S'hi van veure implicats un tràiler frigorífic que transportava melons. Aquest vehicle d'alt tonatge va bolcar i va quedar entravessat a la carretera. El conductor no va resultar ferit però el succés va complicar la situació en aquesta autopista. La càrrega va caure a la via i els Bombers van ajudar a treure-la de la calçada. Després van taponar un possible vessament de gasoil del vehicle.

El camió frigorífic va ser retirat hores més tard de la calçada. Els Mossos d'Esquadra també van treballar en l'accident regulant el trànsit. Una grua de gran tonatge va treure el camió de la calçada.

Un xoc a Pontós

Al cap d'unes hores, a la mateixa AP-7 entre Pontós i Garrigàs, un xoc entre un turisme i un tot terreny va obligar a tallar dos carrils durant una hora en sentit nord. L'accident va provocar dos ferits lleus i va ocasionar danys a la tanca lateral de la via.