L'apunyalament que va produir-se aquest dilluns a la tarda a Llançà tindria l'origen en una discussió. Això és el que han confirmat fonts properes al cas. La víctima estava treballant en una obra a tocar el carrer Rafel Estela i llavors va sentir una parella barallant-se al carrer. S'hi va acostar per mitjançar però l'agressor -de nacionalitat marroquina- li va demanar que no es posés al mig i que marxés. Finalment, després d'insistir, la víctima va marxar i va tornar cap a la feina. Va tenir poc temps perquè sembla ser que l'agressor va decidir seguir-lo i li va clavar la ganivetada a la zona de l'abdomen. Després de l'apunyalament, l'autor va fugir a peu de la zona i els Mossos i la Policia Local encara el busquen, tot i que el tenen identificat.

Mentrestant, companys de la víctima van alertar el 112 i van retenir la dona amb la qual estava l'agressor en el moment dels fets fins que la policia hi va arribar.

Això va succeir el dilluns pels volts de les sis de la tarda a ple dia al centre del poble. Els serveis mèdics van atendre el ferit, un home de 46 anys de nacionalitat romanesa. La víctima, amb ferides de gravetat, va ser traslladada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser operat. Ahir la víctima es trobava a planta i estable.