Un operatiu antidroga a la Jonquera (Alt Empordà) s'ha saldat amb un detingut i un total de 152 grams de substàncies estupefaents comissats. Segons informen els Mossos d'Esquadra, la investigació va començar a principis d'octubre per detectar diversos punts de venda de droga a la població. Després de seguir diferents indicis, van centrar les sospites en un bloc de pisos situat a la mateixa carretera N-II, dins la trama urbana.

Els agents van fer dues entrades i escorcolls a l'edifici dijous passat. En un dels pisos van localitzar 55 grams de cocaïna, 7 grams d'heroïna i 90 grams de cabdells de marihuana. També hi havia 3.000 euros en efectiu que podrien provenir del tràfic amb les substàncies. El detingut com a autor d'un delicte contra la salut pública és l'inquilí del pis. Té antecedents i està citat al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

El detingut és un home de 41 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Jonquera. L'arrest s'emmarca en un operatiu que es va iniciar a principis del mes d'octubre per detectar diversos punts de tràfic de droga a la població.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.