Fiscalia i defensa demanen ara 2 anys de presó per a un acusat que s'enfrontava a 8 anys per una violació a Llançà el 15 de juny del 2015. La fiscalia ha modificat l'escrit canviant el delicte per un abús sexual sense penetració. Així, ha passat a sol·licitar 2 anys de presó. L'advocat de la defensa, Toni Quera, s'hi ha adherit.

Durant el judici, que es va fer a la secció tercera de l'Audiència de Girona, el processat va admetre que va conèixer la víctima en un bar situat al passeig marítim de la població i, poca estona després, van anar plegats al pis d'ell i van seure a un llit que hi havia en una habitació. Allà, segons va reconèixer, li va fer tocaments a la noia sense consentiment però ha assegurat que no hi va haver penetració.

La noia, que es troba fora del país, no va assistir al judici però han introduït la seva declaració preconstituïda. La fiscalia ha modificat l'escrit d'acusació inicial i recull ara que es tracta d'un abús sexual sense penetració, una petició a la qual s'ha adherit la defensa.

El cas es remunta al matí del 15 de juny del 2015. Segons va relatar, va conèixer la víctima a un bar del passeig marítim de Llançà.

Van decidir canviar de local però, quinze minuts després, van arribar a l'entrada de casa del processat. Aleshores, i «voluntàriament», van decidir pujar plegats. Un cop dins l'immoble, van entrar en una habitació i es van asseure al llit. «Primer sí que volia però després va dir que no», va afirmar l'acusat al judici.