El motorista de 16 anys que dilluns va quedar en estat crític després d'un accident a Serra de Daró va morir dijous a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona després que no pogués superar les lesions medul·lars greus i el traumatisme cranial que havia patit.

El noi, A.V. era veí d'Ultramort i dilluns al matí anava cap a Torroella de Montgrí, on estudiava. Circulava per la GI-643, la carretera que uneix Parlavà amb Torroella, quan tot d'un es va trobar que un camió de baix tonatge volia girar cap a una benzinera que hi ha en arribar a Serra de Daró.

El jove va encalçar el vehicle pesant per causes que es desconeixen, i va xocar-hi. Com a conseqüència del xoc va quedar ferit de gravetat i va caure del vehicle que conduïa, una motocicleta de 125 centímetres cúbics de la marca Yamaha.

Els sistemes d'emergències el van evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va estar fins a la nit a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat molt greu i pronòstic reservat. Al cap d'unes hores, però, ja va ingressar també en estat crític al centre sanitari de la Vall d'Hebron de Barcelona, on hi ha una unitat especialitzada en lesionats medul·lars i allà va romandre fins dijous, quan va morir.

La víctima, A.V., era un jove de 16 anys conegut en diverses poblacions de l'Empordà i també a Girona. I és que estudiava al centre escolar Sant Gabriel de Torroella de Montgrí i era veí d'Ultramort. Era fill d'una família coneguda al municipi.

Apassionat del futbol

Una de les seves passions era el futbol i de fet, era poter del juvenil de l'equip de futbol Germans Sàbat de Girona. L'equip va informar a través de Twitter dels fets i va donar el condol a la família i amics del jove. Diversos equips del futbol gironí també es van bolcar ahir a donar suport a la família del finat. El noi procedia de la Unió Esportiva Figueres.

Aquesta mort ha tornat a trasbalsar el futbol català després que fa quinze dies morís el porter del filial del Girona, Nil Marín, també en un accident de trànsit. En el seu cas, el noi de 20 anys va perdre la vida quan el seu cotxe va col·lidir frontalment contra un camió a la N-II, a l'altura de Caldes de Malavella, quan anava a entrenar-se.