El grup municipal de Tots per Sant Feliu, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha criticat el retard que s'ha produït en l'adjudicació dels serveis de temporada als concessionaris de les platges. El grup considera que s'ha generat "un perjudici irreparable a empreses i famílies que no han pogut obrir per Setmana Santa". Així, ha recordat que el plec de condicions de les concessions de la zona marítimo-terrestre i zones limítrofes estableix que el període d'autorització comença el "dissabte abans del Diumenge de Rams", és a dir, el passat 12 d'abril. No obstant això, el procés d'adjudicació es va acabar aquest dilluns amb l'obertura del darrer sobre dels licitants.

El regidor de Platges, Quim Clarà (CiU), ha reconegut que la finalització del procediment podria haver anat "més aviat", però que hi va haver un punt del procediment (en la decisió sobre el segon sobre del quiosc del Parc de les Dunes) que va retardar tot el procés, ja que els sobres de tots els serveis s'havien d'obrir el mateix dia.

Clarà, però, va voler precisar que si haguessin anat més aviat, els serveis que hi ha a la platja tampoc podrien haver obert el dissabte 12 d'abril perquè Costes de la Generalitat no va aprovar fins la setmana passada el Pla d'Usos de les platges de Sant Feliu de Guíxols. Una decisió que no afecta als servies que es troben al passeig. Dins del període marcat per les bases del concurs, només va poder obrir el quiosc del passeig perquè en tenia l'autorització i era l'únic candidat.

Clarà també ha volgut destacar que enguany s'han introduït millores exigint, per exemple, als quiscos-bar que tinguin lavabos.